Gratis fragt i Danmark ved køb for over dkk 495,-

Krus

Et overblik over alle de krus, som jeg lige nu har til salg.

Mange af motiverne findes også som kunsttryk og plakater.

Vil du se mine originale værker. kan du klikke her.

Om mine krus

I julen 2021 fik jeg lavet krus med tryk af nogle af mine malerier som julegaver til familie og venner.

Det viste sig hurtigt, at rigtigt mange var interesserede i at købe disse krus, så derfor har jeg besluttet at udbyde dem til salg her på siden.

Jeg har fået lavet krus med både abstrakte motiver, junglemotiver samt motiver fra serien “Time to Play.

Alle krus har hvid grundfarve og kan indeholde 325 ml. De måler 8 cm. i diameter og 9,5 cm. i højden.

Krusene tåler både mikrobølgeovn og opvask i maskine.

Time to Play

En del af motiverne fra “Time to Play” serien er lavet som krus. Jeg er selv vild med resultatet!

”Time to Play” serien opstod, da jeg ville lave noget nyt og ekstraordinært til udstillingen i Grønbæk Hospital (november 2021, Grønbæk). Det startede med 9 værker, men siden er der kommet flere til.

I begyndelsen vidste jeg ikke helt, hvad jeg ville male, og jeg gik derfor helt på intuition og følelse. Jeg tog min pensel, dyppede den i sort akrylfarve og begyndte at male tilfældigt på lærredet. Når jeg pludselig opdagede forskellige figurer, arbejdede jeg videre med dem. Det eneste jeg i forvejen havde bestemt, var hvilke farver jeg måtte anvende. Disse farver brugte jeg siden for at give liv til figurerne. Navnet ”Time to Play” afspejler den legesyge og frihed, som jeg følte, da jeg malede dem.

Navnet giver også en mening for maleriernes udtryk. Udover det, fortæller menneskene, dyrene og væksterne i malerierne  en historie, som jeg vil at tilskueren selv skal få lov til at bestemme.

Junglemotiver

Enkelte af mine junglemotiver findes også som krus, men der kommer sikkert flere hen ad vejen. Jeg synes selv, de er superfine!

I 2010 begyndte jeg at male mine jungle malerier, inspireret af Henri Rousseau, fordi jeg syntes, at hans værker var så fine, og fordi det var en stil, som passede mig.

Jeg tror, at junglemotiverne, ligesom de farverige abstrakte motiver, repræsenterer noget, som jeg selv kan lide, beundrer og tiltrækkes af – hvilket er stærke, glade farver og liv. Junglens skiftende grønne farver og de eksotiske blomster og planter giver sammen med de små dyr, for mig, det komplette maleri, der udstråler livfuldhed og glæde.

I næsten alle mine junglemotiver figurerer der også en lille frø.

Abstrakte motiver

Visse af mine abstrakte motiver findes også som krus. De stærke farver og de skarpe kontraster gør sig rigtigt godt på de kridhvide krus, synes jeg.

Mine abstrakte motiver begyndte jeg at male i 2010 på samme tid, som jeg startede med mine jungle motiver.

Min stil og maleteknik i denne genre forandres hele tiden. Jeg får meget inspiration fra andre kunstnere og farvekombinationer fra tilfældige situationer, som jeg siden har med mig, ibland ubevidst, imens jeg maler. Jeg tillader mig at være mere rebelsk og fri, når jeg arbejder med abstrakte motiver, i modsætning til jungle motiverne, hvor jeg er detaljeorienteret og planlægger undervejs.

At male abstrakt kan ind imellem være frustrerende, når jeg mærker, at jeg ikke er helt tilfreds, og så bliver jeg bare ved med at male, indtil jeg bliver tilfreds. Det kan dog engang imellem indebære, at jeg bliver nødt til at tage nogle dages eller ugers pause, før jeg fortsætter. Jeg har somme tider malet over et abstrakt maleri 2-3 gange, inden jeg synes, at det er klart.

Hvis jeg kender mig selv ret, så tror jeg, at jeg altid vil lave abstrakte malerier, da det giver mig en frihed og kravløshed, som gør mig godt, og som giver mig mulighed for at sætte mig selv fri kunstnerisk.

2. Sortering

Jeg stiller meget høje krav til kvaliteten af de varer, jeg sælger, så jeg kontrollerer hvert enkelt krus individuelt inden salg.

Det hænder, at enkelte krus ikke er helt, som jeg ønsker. Det kan være farverne, som ikke sidder helt i skabet, trykket som sidder en lille smule skævt, eller der kan være en lille fejl i trykket. Derfor sælges disse som 2. sortering til halv pris.

Alle krusene er naturligvis rigtigt fine alligevel, og de er 100% intakte og uden skår og revner. Det drejer sig kun om små kosmetiske afvigelser, som gør, at jeg sælger den til stærkt nedsat pris.

Udvalget er begrænset og kan variere. Krusene sælges kun så længe, lager haves.

Menu