Susanne Rylander signatur

Krus med Abstrakt Motiv

3 af mine abstrakte motiver findes nu også som krus. De stærke farver og de skarpe kontraster gør sig rigtigt godt på de kridhvide krus, synes jeg.

Mine abstrakte motiver begyndte jeg at male i 2010 på samme tid, som jeg startede med mine jungle motiver.

Min stil og maleteknik i denne genre forandres hele tiden. Jeg får meget inspiration fra andre kunstnere og farvekombinationer fra tilfældige situationer, som jeg siden har med mig, ibland ubevidst, imens jeg maler. Jeg tillader mig at være mere rebelsk og fri, når jeg arbejder med abstrakte motiver, i modsætning til jungle motiverne, hvor jeg er detaljeorienteret og planlægger undervejs.

At male abstrakt kan ind imellem være frustrerende, når jeg mærker, at jeg ikke er helt tilfreds, og så bliver jeg bare ved med at male, indtil jeg bliver tilfreds. Det kan dog engang imellem indebære, at jeg bliver nødt til at tage nogle dages eller ugers pause, før jeg fortsætter. Jeg har somme tider malet over et abstrakt maleri 2-3 gange, inden jeg synes, at det er klart.

Hvis jeg kender mig selv ret, så tror jeg, at jeg altid vil lave abstrakte malerier, da det giver mig en frihed og kravløshed, som gør mig godt, og som giver mig mulighed for at sætte mig selv fri kunstnerisk.