Gratis fragt i Danmark ved køb for over dkk 495,-

Returnering & Reklamation

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til: mail@susannerylander.com eller via kontaktformularen, som kan findes her. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Art by Susanne Rylander at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Art by Susanne Rylander i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig håndtering af produktet.

Art by Susanne Rylander dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Art by Susanne Rylander
Serupvej 4H
8600 Silkeborg
E-mail: mail@susannerylander.com
TLF: 93807657

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Menu