4,9 stjerner på Trustpilot  |  Fri fragt på ordrer over 295,-

Spar op til 50% på plakater og kunsttryk

Klik HER for at se alle tilbud

Returnering & reklamation

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber, ligesom valg af transportør er dit eget. Dog modtager vi ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@susannerylander.com, hvor du tydeligt skal gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte kontaktformularen, som du finder her.

 

Varens stand ved returnering:

Det er op til Art by Susanne Rylander at vurdere varens stand. Hvis varen er brugt udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret:

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter købt hos Art by Susanne Rylander. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Art by Susanne Rylander i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen frafalder ved fejl eller skader, som skyldes forkert håndtering af produktet.

Art by Susanne Rylander dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returvarer og reklamationer sendes til:

Art by Susanne Rylander

Serupvej 4H

8600 Silkeborg