4,9 stjerner på Trustpilot  |  Fri fragt på ordrer over 295,-

Spar op til 50% på plakater og kunsttryk

Klik HER for at se alle tilbud

Om Art by Susanne Rylander

Susanne Rylander profilbillede

Art by Susanne Rylander er stiftet i 2021 som det naturlige næste skridt i min kunstneriske karriere.

Virksomheden er drevet af mig selv – med min mand på sidelinjen til de praktiske og tekniske opgaver, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til, og som jeg brænder for. Nemlig kunsten.

Sortimentet består indtil videre af mine egne originale værker, signerede kunsttryk, og farverige plakater, men på sigt drømmer jeg om at udvide med flere afledte produkter – og måske endda med andre kunstformer.

Har du brug for at komme i kontakt med mig, kan du finde kontaktformularen her.

Herunder kan du læse lidt om, hvem jeg er:

Jeg har tegnet og malet ligeså længe, jeg kan huske.

Som barn var ansigter og landskaber mine foretrukne motiver, men igennem årene har det udviklet sig til især at være naturen/junglen og abstrakte motiver, jeg kaster mig ud i.

Mine junglemotiver er inspirerede af Henri Rousseau, hvor mine abstrakte motiver kan pege i mange forskellige retninger og derfor ikke har en ligeså entydig inspirationskilde.

Jeg finder inspiration til min kunst mange steder. Det kan være fra fotos, naturen, minder, særlige farvekombinationer og følelser.

Ofte finder jeg ét særligt element, som jeg falder for og bygger derefter resten af motivet op omkring det.

I mine junglemotiver kan det være et dyr eller en særlig blomst eller plante, og i de abstrakte motiver kan det være en farvekombination, som jeg finder spændende.

I sjældne tilfælde vælger jeg at tegne en hurtig skitse. Især hvis jeg har flere ideer, som jeg ønsker at få med, eller hvis målet er meget detaljeret, men oftest har jeg blot skitsen i hovedet og lader mine følelser bestemme retningen derfra.

I mine junglemalerier vil man desuden næsten altid finde en lille frø, som gemmer sig et sted i motivet.

Det er blevet en slags signatur, efter at flere kunder gjorde mig opmærksom på, at de altid kiggede efter den som det første, når jeg udgav et nyt maleri.

Jeg maler med akryl på bomuldslærred. Til junglemalerierne bruger jeg pensler i forskellige størrelser.

Til mine abstrakte malerier bruger jeg pensler, spartler og somme tider Posca tuscher.

Selvom jeg er seriøs omkring min kunst, er den ikke min hovedbeskæftigelse.

Jeg har en ph.d.-grad i medicinsk fysik og arbejder til dagligt i stråleterapien på Aalborg Sygehus.

Kunsten er mit frirum fra den meget regelrette, naturvidenskabelige verden, og selvom kontrasten imellem de to verdener er stor, er de begge meget vigtige for mig.

Jeg håber, at du kan finde glæde og inspiration i min kunst, og du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, forespørgsler eller ris og ros.

Med kærlig hilsen

Susanne Rylander signatur