4,9 stjerner på Trustpilot  |  Gratis fragt på alle ordrer

Oprydningsudsalg. Spar 50% på alle kunsttryk

Udstillinger og Messer

Jeg udstiller jævnligt min kunst, ligesom jeg også deltager i kunstmesser ind imellem. Hovedsageligt udstiller jeg i Danmark, men jeg holder også somme tider udstillinger i mit hjemland, Sverige.

På denne side kan du få et overblik over mine tidligere udstillinger og de kunstmesser, som jeg før har deltaget i.

Du kan også se eventuelle igangværende begivenheder, som jeg deltager i, ligesom du kan se de begivenheder, som jeg har i kalenderen for fremtiden.

Jeg udstiller oftest min kunst solo, men det hænder, at jeg afholder udstillinger med andre kunstnere, som f.eks. på Galleri Nygade 26A i Silkeborg hvor jeg udstillede med dygtige Charlotte Albek, elle udstillingen på Galleri Möllegården i Mölle i Sverige, hvor jeg udstillede sammen med den svenske kunstner Bertil Berg. Jeg udstiller gerne med andre dygtige kunstnere igen i fremtiden.

Mine seneste udstillinger har haft fokus på min serie Time to Play, som adskiller sig væsentligt fra mine andre værker. Til andre udstillinger har jeg udstillet et mere varieret udvalg af min kunst, hvor både rent abstrakte malerier og mine elskede junglemalerier har været med.

Aktuelle & kommende udstillinger

Boligselskabernes Hus 2024
Feb. - marts 2024

Tidligere begivenheder

Mölle Stationshus, Annexet 2023
Galleri Nygade 26A Silkeborg 2023
Kjellerup Kunstforening 2023
Holstebro Rådhus 2022
Aarhus Street Food 2022
Mental Art 2022
Viborg Kunstmesse 2022
Aalborg i Farver 2022
Bjerringbro Kunstudstilling 2021
Grønbaek Hospital 2021
Serup Forsamlingshus 2021
Mölle Stationshus 2019
Betty’s Room Aarhus 2018
Galleri Möllegården 2017
Galleri Möllegården 2016
Aarhus Kommunehospital 2012