Malerier

***** Nyhed *****

I marts 2022 startede jeg et samarbejde med Galleri Art-Expo i Hørning, som udstiller 7 af motiverne fra Time to Play serien. Det er et samarbejde, som jeg er utroligt glad for, og som jeg forventer mig meget af.

Art-Expo er et skønt galleri, som ligger i naturskønne omgivelser helt ned til Stilling Sø. Det er helt sikkert et besøg værd, og jeg vil anbefale alle kunstinteresserede at besøge galleriet. Udover mine værker er det fyldt med anden lækker kunst.

**********

Et overblik over alle de malerier, som jeg lige nu har til salg.

Jeg vidste på sin vis allerede som barn, at jeg på et tidspunkt ville blive mere seriøs omkring kunsten, men jeg vidste ikke hvornår, dette ville ske.

Jeg tror helt bestemt, at 2010 var det år, hvor mit eventyr startede.

Mine malerier kendetegnes ved meget farverige motiver, som indeholder tydelige eller utydelige figurer i form af mennesker og/eller dyr.

Jeg bruger også junglens eksotiske blomster og planter, naturens forskellige grønne nuancer eller rent abstrakte motiver.

Mit ønske er, at tilskuerens egen fantasi og erfaring danner meningen med maleriet.

Jeg plejer som regel at male mine motiver helt ud på siderne af lærredet, hvilket gør, at man ikke nødvendigvis behøver sætte en ramme på.

Alle malerier er malet med akrylfarve på bomuldslærred. Jeg bruger pensler, spartler og ind imellem hænderne.