4,8 stjerner på Trustpilot  |  Fri fragt ved køb over 350 DKK

Rammer 50x70

Aluramme – Guld

299,00 kr.

Aluramme – Sort

299,00 kr.

Aluramme – Sølv

299,00 kr.

Træramme – Hvid

279,00 kr.

Træramme – Massiv Eg

299,00 kr.

Træramme – Sølv

279,00 kr.

Hos Art by Susanne Rylander er det nu muligt at tilkøbe rammer 50×70 cm., når du handler plakater og kunsttryk.

Vi har valgt at forhandle prisvenlige rammer, hvor vi mener, at forholdet imellem pris og kvalitet er helt rigtig. Det behøver nemlig ikke være dyrt at få en flot ramme på sin kunst.

Alle vores rammer passer selvfølgelig helt perfekt til vores plakater og kunsttryk, og det er muligt at vælge imellem flere forskellige designs. Alle rammer har størrelsen 50×70 cm.

Køber du en ramme i forbindelse med køb af plakat eller kunsttryk, leverer vi naturligvis indrammet og klar til ophængning.

Til indrammede kunsttryk kan hvid passepartout tilkøbes for kun 49,-

Sortimentet justeres løbende, men som udgangspunkt sælger vi altid som minimum rammer i sort, hvid og massiv egetræ.

Vi har valgt at tilbyde rammer i flere forskellige farver og materialer, så du altid kan finde en ramme, som passer ind i netop dit hjem.

Mine plakater og kunsttryk har også meget forskellige farver og udtryk, så derfor er det en fordel at kunne vælge imellem flere forskellige typer rammer.

Vores rammer 50×70 leveres alle med polystyrenglas (plexiglas). Det har vi valgt, fordi det er et brudsikkert materiale, og fordi det er langt lettere end almindeligt glas.

På den måde kan vi sikre, at rammen kan leveres sikkert til dig, samt at rammen tåler at hænge på lidt mere udsatte steder – som f.eks. et børneværelse. Dertil holdes vægten på rammen nede, så selv store rammer i størrelse 50×70 kan hænge sikkert.