Gratis fragt i Danmark ved køb for over dkk 495,-

Spectators of the Red Moon – Kunsttryk

299,00 kr.

Spectators of the Red Moon.

Kunsttryk med abstrakt motiv fra serien “Time to Play”.

Mit andet motiv fra “Time to Play” serien, hvor jeg fokuserede på at lave et naturmotiv, men med samme legende tilgang som med “Flower Power”.

Jeg er selv meget glad for dette motiv. Det har en dybde i sig, grundet den mørkere blå baggrund, som er meget mørkere, end jeg plejer med mine junglemotiver.

Farverne på fugle, blomster, svampe og grønne planter er stærke og farverige og trænger virkelig frem i dette motiv. Lige som jeg kan lide det.

Der er desværre ikke en frø, men motivet har stadig en masse charme.

Håber I kan lide billedet lige så meget som jeg kan.

Plakaten “The Red Moon” kan findes her.

 

Begrænset oplag på 100 stk. af dette kunsttryk. Det leveres signeret og nummereret.

Trykt på lækkert og kraftigt 250 g/m2 bestrøget papir med silkemat overflade. Trykt på et svanemærket trykkeri og derfor bæredygtigt.

Kunsttrykket måler 50 x 70 cm. Selve trykket er placeret, så det passer indenfor en passepartout med indvendige mål på 40 x 50 cm.

Leveres uden ramme.

 

Uanset og man vælger et kunsttryk, en plakat eller et originalt maleri, kan kunst og farver på væggene betyde en verden til forskel for din indretning.

Skab samhørighed og harmoni ved at vælge motiver, som matcher farverne i dit hjem, eller bryd en kedelig hvid væg med et motiv med masser af stærke farver.

Giv nyt liv til din indretning med kunst på væggene. Dit hjem vil takke dig.

På lager

Menu