Fri fragt til pakkeshop ved køb over 495,-

Kunsttryk

Netop nu halv pris på alle Signerede Kunsttryk.

Begrænset antal. Tilbuddet gælder til og med d. 31/3-23, eller så længe lager haves.

Om mine kunsttryk

Jeg begyndte at få fremstillet kunsttryk som et alternativ til mine originale værker, da det åbner op for helt andre muligheder.

Jeg er fuldt ud bevidst om, at den relativt store udskrivning, som et originalt kunstværk repræsenterer.

Derfor er jeg glad for nu at kunne tilbyde et alternativ til kunder, som sætter pris på min kunst, men som måske ikke helt føler, at tiden er ret til at købe et originalt værk.

Ønsker man at skifte kunsten på væggene ofte, er kunsttryk det oplagte valg.

Alle kunsttryk er svanemærkede og trykt i begrænset oplag på lækkert 250 g/m2 silkpapir.

De er alle nummererede og signerede af mig personligt.

Til alle kunsttryk kan tilvælges indramning. Du kan se dine muligheder her.

Indrammede kunsttryk kan leveres med passepartout for kun 29,- ekstra.

Ønsker man i stedet selv at ramme ind, skal man blot finde en ramme i standardstørrelsen 50 x 70 cm.

Plakat eller kunsttryk?

Selvom de to kan minde meget om hinanden, er der et par væsentlige forskelle:

Mine kunsttryk er alle signerede og nummererede i hånden, og de er trykt i begrænset oplag. Når en serie er udsolgt, kommer der ikke flere af dette tryk.

De er desuden trykt på kraftigere papir og er tilsigtet at gengive det originale motiv så præcist som muligt. Derfor er farver og dimensioner helt uberørte i forhold til det originale maleri og fotografens arbejde.

Mine kunsttryk er desuden trykt i en størrelse, som sikrer maksimal skarphed og opløsning på motivet.

Mine plakater har jeg haft en helt anden tilgang til. Her har jeg valgt at give mig selv frie tøjler til at skabe nye udtryk.

Det betyder, at der i en plakat kan være justeret på farverne, klippet eller strukket i motivet eller måske endda skabt helt nye motiver. Der er ingen regler. Det er bare flotte plakater!

Alle plakater måler 50 x 70 cm. og er designet ud fra den samme skabelon, hvor titlen er trykt under motivet.

Nogle plakater ligger tæt på det originale værk og har derfor fået samme titel. Andre plakater kan være beskåret eller på andre måder ændret, og har derfor fået en anden titel. Dog med tydelig reference til originalen.

Udvalget af plakater og designet af disse kan ændre sig løbende.

Både plakater og kunsttryk er trykt på svanemærket trykkeri.

Time to Play

Min farvestrålende kunstserie ”Time to Play” bestod oprindeligt af 9 værker, men siden er flere kommet til. En del af disse nu blevet overført til tryk.

”Time to Play” serien opstod, da jeg ville lave noget nyt og ekstraordinært til udstillingen i Grønbæk Hospital (november 2021, Grønbæk).

I begyndelsen vidste jeg ikke helt, hvad jeg ville male, og jeg gik derfor helt på intuition og følelse.

Jeg tog min pensel, dyppede den i sort akrylfarve og begyndte at male tilfældigt på lærredet.

Når jeg pludselig opdagede forskellige figurer, arbejdede jeg videre med dem.

Det eneste jeg i forvejen havde bestemt, var hvilke farver jeg måtte anvende. Disse farver brugte jeg siden for at give liv til figurerne.

Navnet ”Time to Play” afspejler den legesyge og frihed, som jeg følte, da jeg malede dem.

Navnet giver også en mening for maleriernes udtryk.

Udover det, fortæller menneskene, dyrene og væksterne i malerierne en historie, som jeg vil at tilskueren selv skal få lov til at bestemme.

Abstrakte motiver

Mine abstrakte motiver begyndte jeg at male i 2010 på samme tid, som jeg startede med mine junglemotiver. Heraf er enkelte motiver nu også overført til tryk.

Min stil og maleteknik i denne genre forandres hele tiden.

Jeg får meget inspiration fra andre kunstnere og farvekombinationer fra tilfældige situationer, som jeg siden har med mig, ibland ubevidst, imens jeg maler.

Jeg tillader mig at være mere rebelsk og fri, når jeg arbejder med abstrakte motiver, i modsætning til jungle motiverne, hvor jeg er detaljeorienteret og planlægger undervejs.

At male abstrakt kan ind imellem være frustrerende, når jeg mærker, at jeg ikke er helt tilfreds, og så bliver jeg bare ved med at male, indtil jeg rammer plet.

Det kan dog engang imellem indebære, at jeg bliver nødt til at tage nogle dages eller ugers pause, før jeg fortsætter. Jeg har somme tider malet over et abstrakt maleri 2-3 gange, inden jeg synes, at det er færdigt.

Hvis jeg kender mig selv ret, så tror jeg, at jeg altid vil lave abstrakte motiver, da det giver mig en frihed og kravløshed, som gør mig godt, og som giver mig mulighed for at sætte mig selv fri kunstnerisk.