Susanne Rylander signatur

Time to Play

Kunsttryk fra serien Time to Play

Kunsttryk

Jeg begyndte at få fremstillet kunsttryk som et alternativ til mine originale værker, da det åbner op for helt andre muligheder – både indretningsmæssigt og økonomisk.  

Jeg er fuldt ud bevidst om, at den relativt store udskrivning, som et originalt kunstværk repræsenterer, ikke er en prioritet for alle. Derfor er jeg glad for nu at kunne tilbyde et alternativ til folk, som sætter pris på min kunst, men som af forskellige årsager ikke ønsker at købe originalen. 

Ønsker man at skifte kunsten på væggene ofte, eller har man brug for udsmykning på børneværelset eller i sommerhuset, er kunsttryk det oplagte valg.

Alle kunsttryk er trykt i begrænset oplag på lækkert 250 g/m2 Silkpapir, og de er alle nummererede og signerede af mig personligt. 

Kunsttrykkene sælges uden ramme, da motivets udtryk kan ændre sig meget alt efter hvilken ramme, man vælger. Dette valg ønsker jeg derfor, at man som køber selv skal kunne træffe. Kunsttrykkene er alle designet til at passe i rammer i gængse formater, så man nemt og billigt selv kan indramme dem.

Indtil videre findes “Time to Play” serien som kunsttryk (“Garden of Eden” undtaget), men på sigt vil mange flere værker blive overført til tryk.

Viser alle 8 resultater